Service

T.H.O. A.D. van Gilst biedt diverse services. Staat de gewenste service er niet bij? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Verhuur:

Wij verhuren diverse machines. Denk hierbij aan verticuteermachines, frezen of versnipperaars. Bel, mail of kom langs voor de mogelijkheden.

Onderhoud

Is uw machine toe aan een onderhoudsbeurtje? Elke jaar weer geven wij honderden machines een onderhoudsbeurt zodat zij er weer tegenaan kunnen voor het nieuwe maai-, snoei- of zaagseizoen.

Reparatie

Start uw machine niet meer of is er een ander defect? Kom dan langs. U kunt bij ons elke machine die gerepareerd moet worden aanbieden. Wij zullen dan onderzoeken wat het probleem is van het defect, met het bijbehorende kostenplaatje om dit defect te repareren. Meestal kunt u uiterlijk binnen een week uw gerepareerde machine weer ophalen. Kleine reparaties kunnen meestal ter plekke uitgevoerd worden. Indien u een defect heeft, en u bent niet in staat uw machine te vervoeren kunt u ons ook altijd bellen voor onze haal- en brengservice.

Let op: Wilt u uw machine een onderhoudsbeurtje laten geven? Breng uw machine dan niet op het laatste moment voor het seizoen begint. Door de grote drukte in die periode kan de doorlooptijd langer worden.